Lähde syysleiripäivään Tampereelle!

SKK:n syysleiripäivässä Tampereella 25.11.2017 POLTE-salilla (http://www.poltesali.fi/) on vielä tilaa. Tapaamme voimaharjoittelun merkeissä ja mukaan mahtuu osallistujia myös seuran ulkopuolelta.

Kouluttajana leirillä toimii SKK:n jäsen Jarkko Welling, joka on kilpaillut 25 vuotta painonnostossa kansainvälisellä tasolla ja hänellä on 100 aikuisten SM-mitalia. Jarkko on nuorten painonnostojoukkueen vastuuvalmentaja ja on toiminut myös mm. Ilveksen fysiikkavalmentajana 13 kautta.

Jarkko Welling

Leiri alkaa luennolla eri voimista. Sitten mennään läpi tankoliikkeiden tekniikoita (kyykky, mave, rinnalleveto), jonka jälkeen tehdään voimatreeni em. liikkeillä käytännössä. Välillä pidetään tunnin palautumis- ja evästauko, joten kannattaa ottaa evästä mukaan. Tauon jälkeen jatketaan vielä parin tunnin ajan ja tehdään kaksi tai kolme pidempää MetCon-harjoitusta (metabolic conditioning), jotka sisältävät tankoliikkeitä.

Aika: Lauantai 25.11.2017 kello 10.00 – 15.00
Paikka: POLTE-sali Tampereella, osoite Vihiojantie 5 (http://www.poltesali.fi/). Kadun varteen voi pysäköidä ilmaiseksi ja toisella puolella on parkkikiekkopaikkoja. Salilla on WC, puku- ja peseytymistilat sekä kahvio.
Hinta: omavastuu seuran jäseniltä 20 €/osallistuja ja ulkopuolisilta 35 €/osallistuja.

Jos kiinnostuit, ilmoittaudu mahdollisimman pian lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hallitus@kahvakuula.fi, niin saat tarkemman aikataulun ja maksuohjeet.

Comments are closed.