Paikallistoiminta

Suomen Kahvakuula ry:llä on paikallistoimintaa usealla paikkakunnalla. Järjestämme maksuttomia yhteistreenejä, joissa treenataan kahvakuulan nostamisen perusliikkeitä hyvällä tekniikalla ja iloisella mielellä. Treenejä pitävät kokeneet ja lajissa kilpailleet ohjaajat, jotka opettavat turvallista ja tehokasta nostotekniikkaa. Treeneissä saat siis asiantuntevaa tekniikkaopastusta ja hien pintaan! Harjoituksiin ovat tervetulleita kaikentasoiset harrastajat aloittelijoista kisanostajiin.

Mikäli sinulla ei ole omaa kuulaa, voit tiedustella sopivan kuulan lainausmahdollisuutta paikallistoiminnan vetäjältä. Muista kysyä asiaa ennen treenejä, sillä vetäjät eivät automaattisesti tuo ylimääräisiä kuulia mukanaan harjoituksiin.

Treenit ovat maksuttomia, mutta mikäli tykästyt lajiin ja käyt treeneissä aktiivisesti, seuran jäseneksi liittyminen on hyvin suositeltavaa. Jäsenmaksu on vuonna 2024 35 euroa/vuosi ja jäsenmaksujen turvin kustannetaan muun muassa yhteistreenien tilavuokria ja ohjaajien jatkokoulutusta, sekä järjestetään kahvakuulaurheilukilpailuja. Seuran jäsenenä voit edustaa seuraa SPNL:n alaisissa kansallisissa kilpailuissa.

Huomioithan, että seuran vakuutus ei kata harjoittelijoiden tapaturmia tai loukkaantumisia, joten oman vakuutuksen hankkiminen on suositeltavaa.

Tarkista mahdolliset muutokset paikkakunnan omalta sivulta (ylävalikosta “Paikallistoimintaa” alta). Tervetuloa treenaamaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *