Kahvakuulaurheilun SM-kisat Haapajärvellä 25.-26.2.2017 osa 1: LC ja OALC lauantaina 25.2.

Vuoden 2017 kahvakuulaurheilun SM-kisat käytiin 25.-26.2. Haapajärvellä.

Lauantaina 25.2. kilpailtiin Long Cyclessä ja viesteissä
Ensimmäisenä käytiin naisten avoimen mestaruussarjan nostot 2x16kg Long Cyclessä ja Suomen kahvakuulan Sanna-Maija Loikkanen voitti kultaa tuloksella 87 toistoa.

Sanna-Maija Loikkanen kultaa, Sari Jäntti (TahTi) hopeaa ja Riikka Viiala (K4Center) pronssia

Sen jälkeen oli vuorossa naisten -68kg sarjan 16kg OALC, jossa kilpailivat Suomen kahvakuulan Kirsi Hytönen tuloksella 102 sijoittuen neljänneksi ja Vera Hepomäki tuli seitsemänneksi tuloksella 87 toistoa.

Kuvassa vasemmalta Terhi Ahonen (KonnU), Kirsi Hytönen, Vera Hepomäki ja Anneli Kuukkanen (KonnU)

 

Seuraavana oli vuorossa naisten +68kg sarja 16 kg OALC ja tällä kertaa seurastamme lavoille astelivat Saara Salonen sekä Ulla pulkkanen. Saara sijoittui tuloksella 95 kuudenneksi ja Ulla puolestaan neljänneksi tuloksella 116.

Saara Salonen

Ulla Pulkkanen

 

 

 

Sitten siirryttiin naisten -75 kg sarjaan ja 20 kg OALC:een, jossa SKK:ta edustivat Salla Ihalainen ja Sanna-Maija Loikkanen. Salla voitti hopeaa tuloksella 108 ja Sanna-Maija tuli kolmanneksi tuloksella 104.

Kultaa Sari Dahlsten (LMU), hopeaa Salla Ihalainen ja pronssia Sanna-Maija Loikkanen

+75 kg sarjassa 20 kg OALC:ssä voitti kultaa Sari Anria 116 toistolla ja Lilli Sirén otti hopeaa tuloksella 109.

Kultaa Sari Anria, hopeaa Lilli Sirén ja pronssia Tiina Tuukkanen (LMU)

OALC:n mestaruussarjassa 24 kg:n kuulalla Suomen mestaruuden voitti Niina Pelander tuloksella 102 ja pronssille ylsi Terhi Ollikainen 93 toistolla.

Kultaa Niina Pelander, hopeaa Mari Kuukkanen (KonnU) ja pronssia Terhi Ollikainen

Miehistä nostolavoille nousivat Ville Oikarinen ja Pekka Juopperi. Ville voitti hopeaa mestaruussarjan LC:ssä 32 kg kuulilla nostamalla 46 toistoa ja Pekka myöskin sai hopeaa 20 kg LC:ssä tuloksella 60.

Kultaa Olli Leskelä (KEV), hopeaa Pekka Juopperi ja pronssia Matti Muilu (HKS)

 

Kultaa Aleksi Tuhkanen (Ryhti), hopeaa Ville Oikarinen ja pronssia Antti Hankonen (Kiilat Hockey)

Lopuksi kilpailtiin vielä viestissä, miehet 24 kg LC:ssä ja naiset 16 kg LC:ssä. Teimme yhteistyötä eri seurojen välillä ja muodostimme sekajoukkueet:

Lift SKK Up: Tommi Lukkarinen (LMU), Henrik Tallbacka (LMU), Jani Sipponen (SKK) ja Ville Oikarinen (SKK) ja tämä voimamiesten joukkue voitti viestikultaa yhteistuloksella 126.

Miesten viestijoukkueet

Voimakkaat X: Tanja Peltola (Hyvinkään Ryhti), Ronja Jämsen (KonnU), Sanna-Maija Loikkanen (SKK) ja Satu Huttunen (SKK) voittivat viestikultaa tuloksella 120.

Voimakkaat Y: Riikka Viiala (K4Center), Mirka Palander (OKS), Salla Ihalainen (SKK) ja Niina Pelander (SKK) saivat hopeaa tuloksella 103.

Lavoilla neljä ja viisi Voimakkaat X ja Y ankkurit Satu Huttunen ja Niina Pelander. Lavalla kolme Tahdonvoiman Timpanin Sari Jäntti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kannustusjoukkomme eivät olisi voineet olla yhtään paremmat!

Kuvaaja Tommi Laurila

Comments are closed.