Kahvakuulanostamisen alkeiskurssi Tampereella 7.9.2014

Suomen kahvakuula ry:n Tampereen paikallisosasto järjestää kahvakuulanostamisen alkeiskurssin sunnuntaina 7.9.2014 klo 14.30-17 Ratinan stadionin voimistelusali 1:ssä. Kurssilla käydään läpi perusliikkeet (heilautus, rinnalleveto, vauhtipunnerrus, työntö ja tempaus). Aiempaa kokemusta tai omaa kuulaa et tarvitse, mutta jos sellainen jo on (kaupan kautta ei tarvitse tulla) niin ota mukaan.

Kurssin vetää lajin tuore EM-kultamitalisti Katriina Kymäläinen-Mäkelä. Mukana ohjaamassa ovat myös muut SKK:n Tampereen paikallisjaoston ohjaajat. Pelkkä kurssi maksaa 25e, loppuvuoden jäsenmaksun (20e, sisältää osallistumisoikeuden loppuvuoden harjoituksiin) kanssa pakettina 35e ja jäsenmaksunsa vuonna 2014 jo maksaneille 10e.

Kurssi on tällä tietoa täynnä. Jonopaikalle voit ilmoittautua laittamalla sähköpostia osoitteeseen tampere ( at ) kahvakuula.fi. Lisäksi tiedotamme vapautuvista paikoista FB-ryhmässämme.

Ilmottaudu tämän lomakkeen kautta viimeistään 4.9.2014. Kysymykset voi osoittaa tampere (at) kahvakuula.fi, lisätiedot samasta osoitteesta. Tervetuloa!

Comments are closed.