Juhannuksena kilpaillaan Maailmanmestaruuksista Italiassa

Suomen kahvakuulan Adelina Leino matkustaa Italiaan Vanzaghelloon juhannukseksi kisaamaan World Kettlebell Sport Federation -liiton Maailmanmestaruuskisoissa. Adelinan lajina on OALC 16 kg sarjassa -58 kg painoluokassa. Tässä Adelinan mietteitä tulevista kisoista:

“Treenit ovat sujuneet kokonaisuutena hyvin. Motivaatio on pysynyt hyvin yllä koko valmistautumisen ajan ja odotan jo sitä, että pääsee kisalavalla katsomaan mitä tehdyllä työllä on saanut aikaan. Kisojen suhteen on odottava ja positiivinen fiilis. Minulla on kokemusta vain yksistä kansainvälisistä kisoista, vuoden 2017 EM, joten on hieno päästä kokemaan toisetkin. Tähän saakka on kisojen järjestäjä hoitanut järjestelyt hyvin, toivottavasti kaikki toimii myös sitten kisojen aikana. Oman suorituksen osalta jännittää ehkä se, että vaikuttaako kuumuus jotenkin suoritukseen – onneksi on edes vähän päässyt täällä Suomessakin hellelukemissa treenaamaan ennen kisoja”

Tsemppiä Adelinalle kisaan!

Seuran muista kuulumisista mainittakoon, että Varkauden paikallistoiminta on jäänyt kesätauolle ja treenit palaavat ohjelmistoon elokuussa. Varkauden väki toivottaa hyvää kesää kaikille jäsenille!

Laukaassa treenataan läpi kesän Vehniän kylätalo Himmassa ja lauantaina 11.8.2018 järjestämme salikisat Valkolan nuorisoseurantalolla.. Tervetuloa treenaamaan ja kilpailemaan! Lisätietoja treeneistä Kuulatuulen blogista ja kisoista Kuulatuulen elokisat

 

 

Comments are closed.