Iloisia leiritunnelmia Kuopiossa

Eilen lauantaina 3.3.2018 pieni, mutta reipas ja iloinen joukko Suomen kahvakuula ry:n jäseniä suuntasi aurinkoiseen Kuopioon Savon sydämeen. Kokoonnuimme leirin ja vuosikokouksen merkeissä Crossfit Kuopion tiloissa ja ohjelmassa oli tempauksen ja LC:n tekniikoiden läpikäyntiä. Tällä kertaa ohjausvastuussa olivat paikallistoiminnan ohjaajia Laukaasta ja Varkaudesta.

Ensin lämmiteltiin huolellisesti seuran puheenjohtajan Sari Anrian johdolla ja sitten Varkauden paikallistoiminnan ohjaaja Sanna-Maija Loikkanen kävi lyhyesti läpi tempausta ja siinä lähinnä pieniä muutoksia otteeseen. Treenitauolla pidimme sääntömääräisen vuosikokouksen, jossa valittiin vuoden 2019 halllitus. Uusi hallituksemme kokoonpano on seuraavanlainen:

Sari Anria (pj), Sanna-Maija Loikkanen (vpj), Anneli Hokkanen (sihteeri), Susanna Väisänen (rahastonhoitaja) ja Tiina Lindeman

Kokouksen ja ruokatauon jälkeen jatkoimme hikoilua kuulien parissa. Laukaan paikallistoiminnan ohjaaja Tomi Koivisto pilkkoi LC:n osiin ja kävimme liikettä läpi aina hip bumpista valmisasentoon. Leirin lopuksi pääsimme nauttimaan Anneli Hokkasen tehokkaasta keskivartalotreenistä.

 

 

 

 

Comments are closed.